Det kan en bogholder hjælpe dig med

En bogholder hjælper til at holde styr på regnskaberne som for eksempel løn, skat eller renteberegninger. En bogholder giver økonomisk rådgivning, samtidig med at han eller hun har rollen som assistent og selv varetager mange af opgaverne. Hvis der er manglende betalinger, er det også oftest bogholderen, der sørger for at rykke for betalingen. 

En bogholder kan hjælpe dig med at udarbejde dit regnskab. Han yder økonomisk rådgivning, så du hele tiden er bekendt med vigtige områder af din økonomi, og så du har et overblik. Han står også for den daglige drift i virksomheden i forhold til for eksempel afstemninger, konteringer og kreditor eller debitor kartotek. Din bogholder giver dig en økonomisk sparring og en sikkerhed i din økonomi, så du sikrer dig, at der er styr på det. Økonomien i din virksomhed er det vigtigste for dens overlevelse, og det er derfor et område, der er værd at investere i. Alle virksomheder kan have glæde og udbytte af en kompetent, økonomisk sparringspartner, der ser på din virksomhed og dens økonomi med friske og erfarne øjne. En bogholder kan gennemskue og identificere de steder, hvor din virksomhed kan optimeres, og hvor der er uudnyttede fordele for dig. Ofte kan det være svært som ejer selv at tage et helikopterblik på hele økonomien, da man selv er så meget inde i sin virksomhed.

compressed

Hvis du er virksomhedsejer, og du har mange opgaver at se til, kan det være en overvejelse værd at uddelegere de regnskabsmæssige opgaver til en bogholder. På den måde vil du sikre dig, at opgaverne bliver udført korrekt fra start, og du vil også få større chance for at udnytte alle dine fordele og muligheder i forhold til for eksempel skat, da en bogholder er sat godt ind i alle regler. Dette vil kunne spare dig mange penge, for ikke at tale om tid og besvær. En professionel bogholder med erfaring vil med stor sandsynlighed kunne udføre dine økonomiske opgaver hurtigere og mere effektivt, fordi han ikke sidder med andet. Derfor vil omkostningerne ved at få dine opgaver udført af en bogholder formentligt blive lavere, end du regner med. Du vil samtidig få frigivet tid til at tage dig af andre opgaver i virksomheden, så du for eksempel kan sørge for en større indtjening. Der er derfor mange fordele ved at uddelegere opgaver, så alle opgaver udføres af dem, der er bedst til at udføre dem. Hvis du ønsker at tage en uforpligtende snak med en erfaren bogholder, er du meget velkommen til at kontakte Simplia. Vi besvarer gerne dine spørgsmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *